zzz_Links Mountainbiken2018-03-08T10:00:59+00:00

logo_mtbyouMTB-You is een Belgische mountainbikesite met als hoofddoel uitgebreide en informatieve toertochteninformatie aan een breed publiek voor te stellen. Om de juiste informatie te verkrijgen nemen wij persoonlijk contact op met de organisatoren van toertochten, hierdoor is onze toertochteninformatie de meest correcte informatie die er te vinden is.

http://www.mtb-you.be/ 


logo_moutainbikeforumMountainbike.be is dé site over mountainbike in België. We proberen een uiterst betrouwbare, objectieve en kwalitatief hoogstaande informatiebron te zijn voor elke Nederlandstalige biker.

http://forum.mountainbike.be/


logo_fietsrouteOp fietsroute.org vindt u volledig beschreven permanente fietsroutes in Vlaanderen met daarnaast ook aandacht voor GPS fietsroutes en fietsroutes in Europa. De fietsroutes zijn ingedeeld per gemeente of per route, bij de meeste zal je een plannetje en routebeschrijving aantreffen. De fietsroutes zijn bepijld met goed herkenbare zeshoekige borden met rode rand.

http://www.fietsroute.org/

 


logo_blosomtbMountainbiken in Vlaanderen kent nog steeds een exponentiële groei. Vandaag kan de mountainbiker terecht op honderden kilometers permanente mountainbikeparcours in Vlaanderen. Het succes heeft ook te maken met de gelijktijdige opmars van het aantal aanbieders van deze sport op de markt. Vandaag bestaat er een kwalitatief aanbod van meer dan 100 permanent bewegwijzerde mountainbikeroutes en zijn er een aantal netwerken operationeel. De Bloso routes zijn te herkennen aan de vierkante bordjes met een pijl in de kleuren groen, blauw of rood, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

http://www.bloso.be