Op 11/10 werd het wegseizoen van WTC Leeuwergem traditioneel afgesloten met een korte rit en het huldigen van de kampioenen van de 3 ploegen. De laureaten werden gehuldigd door Schepen Van Sport, Peter Roman en Schepen van City Marketing/Toerisme Kurt De Loor in aanwezigheid van de journalisten van De Beiaard en Zottegem Je Moet Het Zien Om Te Geloven.

Uitslag:

Vlnr: Kurt De Loor, Luc Goetheyn (Kampioen B-ploeg), Mario Maes (Kampioen C-ploeg), Lieze De Vuyst (Beste Vrouw), Karel Moreels (Kampioen A-ploeg) en Peter Roman.

ARRIVA – mobiele koffiebar en fietshersteldienst

Snacks On Wheels

Afsluiting wegseizoen 2015

Na de huldiging werden alle leden getrakteerd op een frietje en een drankje geschonken door het bestuur van WTC Leeuwergem. Wij danken ook onze penningmeester Frans Backelandt die trakteerde op koffie met de mobiele koffiebar/fietshersteldienst van ARRIVA.

Langs deze weg willen wij De Schepenen, Snacks On Wheels, ARRIVA, De Beiaard, Zottegem Je Moet Het Zien Om Te Geloven, Frans Backelandt en Café Imeland bedanken om van deze kamipoenenhuldiging 2015 een fijn en memorabel moment in de WTC Leeuwergem-geschiedenis te maken. BEDANKT!