Vertrek: zondag 31 augustus 2014 om 7u30 aan Imeland Leeuwergem.

Rit eigenschappen: 120 km, exact 1365 hoogtemeters, maximum stijgingspercentage: 22% en een gemiddelde van 27,0 km/u. Regen/zon/regen en veel tegenwind (in de eerste 3/4 van de rit). Eén lekke band. 10 Kleppers van hellingen onder de wielen waarvan 3 met kinderkopjes.

De gelukkige deelnemers: Bjorn Verstuyft, Carlos De Beer, Erwin Coessens, Herman Van Doorselaere, Johan De Bruyn, Karel Moreels, Roland De Cooman.

Koersdirecteur en directrice in de volgwagen (waarvoor dank): Gerard Verlinden en Viviane De Visscher. Iedereen heeft er van genoten!

Parkoer: Leeuwergem, Bijloke, Lierde, Deftinge, Geraardsbergen, <1 Denderstraat Geraardsbergen (ter vervanging van de Muur door de regen), <2 Bosberg, Viane, Deux-Acren, Lahamaide, <3 Rue de la Follie, <4 Dieu des Monts, <5 Rue Grinquier, <6 Mont Saint-Laurent, richting Wattripont, <7 Karnemelkbeekstraat, <8 Patersberg, (bevoorrading), Zulzeke, <9 Kortekeer, Nukerke, Etikhove, Maarke-Kerkem, <10 Frunte + Den Daele, Sint-Kornelis-Horebeke, Sint-Blasius-Boekel, Roborst, Zottegem, Leeuwergem.

Hoogte profiel met de hellingen <1, … <10:

hoogtemeters

Een van de vele mooie vergezichten:

ronde1 ronde2

De deelnemers op fiets net voor vertrek (zie ook onze fotoalbum):

RvhWAMAV2014_04

Sommige zagen wegens ziekte deze kans aan hun neus voorbijgaan. Toch niet getreurd, volgend jaar gaan we er weer voor!

Groeten, Karel.